Новини

Сивоха звільнили з посади радника секретаря РНБО

З цієї посади також звільнили Максима Ткаченка.
Сергія Сивоха звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Про це 30 березня Апарат РНБО повідомив у відповідь на запит «Детектора медіа», пише “Четверта студія”.

«Станом на 24 березня ц.р. (дата надіслання запиту, – ДМ) Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах», – йдеться в повідомленні.

Причини звільнення в Апараті РНБО не уточнили.

Сергій Сивохо – український актор, телеведучий, гуморист, тренер  шоу «Ліга Сміха», грав у КВН. На позачергових парламентських виборах балотувався по 49-му одномандатному округу — це Костянтинівка, Дружківка, Костянтинівський та Червоноармійський райони Донецької області, проте до Верховної Ради не пройшов.

Максим Ткаченко був директором і співвласником ТОВ «Квартал-концерт» з групи «Квартал» і театрально-концертного агентства ТОВ «Нью Фрідом», до 2014 року керував компанією «Мастер-шоу» в Луганську, яка займалась організацією концертів та гастролів зірок естради; екскерівник компанії «Квартал-концерт». Він закінчив Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, а також Луганський національний університет Тараса Шевченка. На позачергових парламентських виборах 2019 року Максим Ткаченко пройшов до Верховної Ради за списками «Слуги народу».

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

У Брюховичах зведуть відпочинково-оздоровчий комплекс

Про це сьогодні під час засідання виконкому Львівської міської ради повідомив головний архітектор Львова Антон…

5 години тому

Садовий знущається з безпеки перехожих львів’ян

9 відремонтували, на 31 тривають ремонтні роботи: у Львові у співфінансуванні з мешканцями ремонтують аварійні…

6 години тому

У Львові хірурги прооперували 8-річну дівчинку

яка три роки страждала через вроджену ваду шлунка

14 години тому

Куди та з якими документами звертатися, щоб отримати статус учасника бойових дій

Повний перелік категорій, які визнаються учасниками бойових дій, міститься у Законі України «Про статус ветеранів…

21 годину тому