Новини

Синютці не дали продемонструвати відео на Форумі місцевого самоврядування

Голова Львівської ОДА Олег Синютка отримав запрошення на Форум місцевого самоврядування, але не отримав можливості продемонструвати відео для учасників Форуму – його організатори виявились неготовими до цього.

Про це повідомляє кореспондент “Четвертої студії”.

“У цьому залі мені завжди не щастить. Я хотів Вам показати трьох хвилинне відео, але організатори не готові його показати. Тоді, шановні колеги, Ви або мене не запрошуйте і не давайте слова, і я до цього віднесуть з великим розумінням, оскільки ми не виступаємо співорганізатором, або якщо Ви мене запрошуєте, то дайте можливість сказати і показати те, що я вважаю за потрібне. Тому що я хотів показати Харків 2014 року і ми уже, на жаль, забули, бо така людська пам’ять, що ми пам’ятаємо тільки добрі речі, тому хотів нам усім нагадати про те, від чого ми відштовхувались, оскільки 2014 рік – це був рубікон нашої держави і сьогодні ми знову підійшли до нової точки визначення, яку ми усі разом повинні усвідомити, переосмислити і прийняти рішення. І я переконаний, що ми усі тут повинні бути разом, адже сьогодні, цієї весни, ми вибираємо майбутнє нашої країни. І це майбутнє нашої країни залежить від нас з вами”, – наголосив Синютка під час виступу.

Він наголосив, що органи місцевого самоврядування мають бути разом із українською державою.

“Бо втратимо державу і знову за це будемо платити велику ціну. Але я великий оптиміст і переконаний, що ми усі разом створимо велику країну для великих людей”, – наголосив Синютка.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

10 години тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

10 години тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

11 години тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

11 години тому