Зеленський вчиняє оманливі дії, щоб відвернути увагу від справжніх проблем, – Синютка (ВІДЕО)

Новини 25 Лютого, 2021 730
Олег Синютка підтримав Софію Федину та Марусю Звіробій. Фото: Четверта студія.

Олег Синютка підтримав Софію Федину та Марусю Звіробій. Фото: Четверта студія.

Влада президента Володимира Зеленського вже давно переступила червоні лінії, бо є насправді частиною великої Російської імперії.

Про це під стінами Галицького районного суду міста Львова, де мали розглядати справу про “погрози” президенту України Володимиру Зеленському з боку нардепки від “Європейської Солідарності” Софії Федини і волонтерки Марусі Звіробій заявив нардеп Олег Синютка, пише “Четверта студія”.

Синютка наголосив, що “влада боїться українців, бо вони готові у будь-який момент боронити свою землю”.

“Я хочу подякувати усім, хто сьогодні прийшов під суд. Влада вже насправді переступила червоні лінії, бо ця влада давно вже є частиною великої Російської імперії. Єдине, чого боїться влада – це українці. Команда президента боїться патріотів, бо вони готові у будь-який момент боронити нашу землю”, – додав Олег Синютка.

Народний обранець переконаний, що санкції РНБО проти проросійських нардепів від ОПЗЖ Віктора Медведчука та Тараса Козака – це відвернення владою уваги українців від провалу боротьби з COVID-19 та загострення ситуації на Донбасі.

“У головах багатьох людей після закриття російських каналів в Україні зародилося питання: “А може то Зеленський патріот? А може він насправді розвертає Україну у бік Європи?” Але ні. Це всього лиш була димова завіса, щоб відволікти увагу людей від тарифів, які сьогодні знищують кожну родину. Влада Зеленського хоче відволікти увагу українців, від подій які відбуваються на Сході. На фронті загинуло уже 14 українських воїнів. Це, до речі, відбувається у час “перемир’я Зеленського.

У 2019 році Україна не боялась воювати. Українське військо відповідало на кожен постріл окупантів, тоді ми несли на фронті набагато менші втрати. Це він (Володимир Зеленський, – Ред.) придумав цю пилину, щоб відвернути увагу українців від провалів боротьби з коронавірусом. Сьогодні Володимир Зеленський хоче одягнути маску патріота, але його справжнє обличчя повинно бути тут, де сьогодні судять Федину і Звіробій”, – наголосив Синютка.

Нардеп закликав українців не вестись на оманливі дії Володимира Зеленського, а судити політика за його справами.

“Львів’яни, як і завжди, повинні бути прикладом для України. Ми не повинні вестись на оманливі фрази, а судити лише по діях і вчинках. А дії і вчинки – це кримінальна справа проти Медведчука, яка була порушена при президенту Порошенку ще у 2019 році. Справжні дії і вчинки – це посилення обороноздатності і це посилення української армії. Це не провал оборонних замовлень, а це – виготовлення потужної української зброї. Влада повинна забезпечити військовослужбовців належним утриманням”, – наголосив Синютка.

Нагадаємо, у Львові мало відбутись судове засідання у справі про “погрози” президенту України Володимиру Зеленському з боку нардепки від “Європейської Солідарності” Софії Федини і волонтерки Марусі Звіробій. Народний депутат України Олексій Гончаренко приїхав до Львова підтримати Софію Федину та Марусю Звіробій.

Згодом повідомили, що суд над Софією Фединою та Марусею Звіробій перенесли на 8 квітня.

Коментарі

Позначки: , , , ,