Новини

Синютка оглянув опорну школу на Львівщині

Сьогодні, 25 лютого, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка оглянув Миколаївську ЗОШ І-ІІІ ст. №1, яка є опорною.

У школі навчається 829 учнів та працює 79 педагогів. З 2016 року, за бажанням батьків, відкрили класи, які навчаються за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» пропагованим Міністерством освіти та науки як впровадження нового підходу до організації освітнього процесу у початковій школі.

Очільник Львівщини звернувся до учителів: «Я хочу від щирого серця подякувати. Адже Ви даєте знання для понад 800 дітей, які навчаються у школі та які постійно демонструють успіхи та найкращі результати».

Школа впродовж 7-ми років постійно бере участь у проектах місцевого розвитку. Це дало можливість замінити всі вікна, зробити капітальний ремонт санвузлів, поновити спортивний інвентар.

Окрім того, з 2018 року два перших класи навчаються за програмою Нової української школи, один клас – за програмою «Інтелект України». У школі організували інклюзивне навчання для 7 учнів з особливими освітніми потребами.

Синютка оглянув опорну школу на Львівщині

Синютка оглянув опорну школу на Львівщині

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

6 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

7 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому