Новини

Суд Львова арештував закарпатського наркодилера із можливістю внесення застави у 15 мільйонів гривень

Галицький райсуд Львова ухвалив взяти на два місяці під варту 34-річного закарпатця, який підозрюється у виготовленні та неодноразовому збуті екстракційного опію (маляс), із можливістю внесення застави у розмірі 15,5 млн грн.

Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

«Галицький райсуд Львова ухвалив взяти на два місяці під варту 34-річного закарпатця, який підозрюється у виготовленні та неодноразовому збуті опію екстраційного. Та на цьому не все. Кульмінацією є розмір застави! За клопотанням військової прокуратури Західного регіону України суд визначив йому 15,5 млн. грн. застави», – повідомив Сенюк.

Як йдеться у повідомленні, 18 липня «ми задокументували факти виготовлення та подальшого неодноразового збуту опію екстраційного вказаним наркобізнесменом, який діяв за попередньою змовою у групі з містянами. За час документування його незаконної діяльності (упродовж квітня-липня ц.р.) наркоділок встиг виготовити і збути 3,5 л опію екстраційного. Промишляв своїм бізнесом він як на території регіону, так і за його межами. При цьому, при проведенні понад 20 обшуків нами виявлено та вилучено 4 кг опію екстраційного, вогнепальну та холодну зброю, а також частину коштів з попередніх закупок. Загалом вилучили 7,5 л опію екстраційного, що становить 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн грн.».

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

10 години тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

11 години тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

11 години тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

11 години тому