Новини

Статистика захворювання на коронавірус в Україні не відповідає дійсності, – Синютка

Влада не змогла організувати масове тестування на коронавірус, чим спровокувала занижену статистику захворюваності.

Про це сказав народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка в інтерв’ю журналістам пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий“.

“Нас, з одного боку, може тішити те, що станом на сьогодні небагато людей в Україні, у яких підтверджено захворювання на коронавірус. З іншого боку, ми розуміємо, що така низька інтенсивність є через те, що занадто пізно були проведені тести на початку епідемії і занадто повільними темпами вони проводиться сьогодні”, – підкреслив політик.

На переконання Олега Синютки, кількість виявлених хворих на коронавірус є низькою через відсутність системного і масового тестування в країні і не відображає реальний стан справ.

Крім того, народний депутат зауважив, що в лікарннях здебільшого експрес-тести, а вони не дають точний результат на початку хвороби.

“Експрес-тести, які прибули в Україну, не дають реальної картини, їхня похибка є достатньо значною. Тому не варто тішитися тим, що у нас не надто велика захворюваність на коронавірус. Просто немає чим виявляти цей вірус у людей”, – зазначив Олег Синютка.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

16 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

16 години тому