Categories: Новини

“Станьте на коліна, любителі не стріляти” – тато морпіха звернувся до Зеленського

Батько українського військового Едуард Литвиненко опублікував відкритий лист, адресований президенту України Володимиру Зеленському, на своїй сторінці у Facebook.

Текст листа:

“А тепер, дій, верховний! Четверо загиблих! За раз! Загиблих на тлі ваших слів про “припинити стріляти”, “поговоримо про російську мову Донбасу”, “знімемо блокаду”, “Путін – охеренний мужик” (слова твого дружбана Шефіра). Ти дійшов до краю, верховний! Вставай, піднімай д*пу своїх помічників. Чотири помічники – Богдан, Шефір, Кошовий, Разумков, Жидков-тамбовський-вовк – кого хочеш обирай.

Нехай перед цим на холодних столах маріупольського моргу твої помічники одягнуть чотири зшитих тіла в їхній останній камуфляж. Відвертаючись від їхніх закритих очей, вдягнуть на тіла заборонені окуляристими виродками, але такі улюблені бійцями морпіхівські тільники. І нехай ці помічники, в підтяжках фірми “POHUI” – кожен з них супроводжує тіло загиблого. Четверо загиблих – четверо помічників у різні міста України.

І нехай мами загиблих видряпують тобі волосся і очі, нехай їхнє виття над страшною могильною ямою стоїть у душах твоїх шісток, поки вони живі. І нехай вони дадуть відповідь матерям загиблих – за що і чому загинули їхні хлопчики.

Ти прокинувся, засунув ноги в теплі капці й спросоння черканув свій підпис під закликом до Меркель, Макрона і Путіна зібратися і обговорити те, що трапилося, ай-яй-яй! Обговорити??????? Хлопці цього першого Феодосійського батальйону морської піхоти – крайні серед українських військових частин Криму, які не здалися російським окупантам. Вони вийшли в Україну помститися і перемогти! Повернути Луганськ, Донецьк, Крим, Севастополь, рідну Феодосію! Ти, верховний, закликаєш їх просто не стріляти???

Їдь, поховай цих хлопців, і скажи про це їхнім мамам… Скажи, що ти не забудеш, що зробиш все можливе, що винні понесуть… І обов’язково підстав плече під труну, коли хлопчика нестимуть на цвинтар. І помічникам своїм скажи….

І тоді, може, у ваших боягузливих шлунках, поїдених спиртним, випитим під час розваг місцевих і російських політиків-олігархів, сколихнеться нудота від власного паскудного життя. Станьте на коліна, любителі не стріляти. Смертний гріх на вас – співучасть у вбивстві. До помсти! “Don”, батько морпіха”.

Нагадаємо, четверо українських військовослужбовців загинули 6 серпня в результаті обстрілу в зоні операції Об’єднаних сил.

Коментарі

Субота Юля

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

10 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

11 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

12 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

12 години тому