Новини

Стали відомі подробиці затримання крадія великої суми грошей із приміщення суду у Львові

За скоєне 28-річному жителю Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

18 січня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з приміщення одного з судів у Львові.

За словами заявника, з сейфу, розташованого в одному з кабінетів, була викрадена значна сума грошей.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у приміщення через вікно на другому поверсі будівлі.

До розшуку зловмисника були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1, а також оперативники карного розшуку та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки. Вчора, 23 січня, поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Водночас поліція не повідомляє, чому не затримано суддю, яка зберігала таку велику суму.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Садового нарешті залатали ями на Трускавецькій (ФОТО)

У Львові відремонтували аварійну ділянку дороги на вул. Трускавецькій

9 хв. тому

У Львові відкрили дев’ятий центр національно-патріотичного виховання для школярів

Тут учнів навчатимуть, як надавати домедичну допомогу, керувати дронами, орієнтуватися у просторі та місцевості, стріляти

12 хв. тому

У Львові приготують Великодні сніданки для потребуючих

Великодня трапеза у філії соціальної роботи з бездомними людьми відбувається щороку, ще з часу відкриття…

16 хв. тому