Стало відомо, навіщо Садовий зустрічався із Тимошенко

Новини 07 Серпня, 2023 2 292

Тимошенко приїхала до Львова проситись потрапити у пул політичних амбіцій Андрія Садового

Львівський політикум зайнятий лише цим, тому нічого нового і цікавого від нього ми не бачимо вже другий місяць поспіль. Минулого тижня його спробувала розворушити Юлія Тимошенко, яка вирішила проїхатись західними областями, розповідаючи про катастрофу, до якої довела Україну влада Зеленського (а перед тим і влада Порошенка).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Аналітичний центр “POLITI.KO”.

Насправді, ми пожартували, коли написали, що це була спроба розворушити львівський політикум. Львівщина вже давно звикла до приїздів і реально значущих політичних фігур. Тому це була банальна спроба нагадати про своє існування і існування політичної сили, про яку всі вже давно забули.

Єдиний епізод із цієї поїздки, на який варто звернути увагу – це зустріч Тимошенко із міським головою Львова Андрієм Садовим.

Наскільки нам відомо, то Юлія Тимошенко зараз перебуває в активному пошуку великого спонсора своєї виборчої кампанії, яких в Україні станом на сьогодні залишилось дуже небагато. А точніше, кілька одиниць. Юлії Тимошенко уже встигли відмовити всі. І всі, хто відмовляв, будуть йти в одному фарватері із президентом Зеленським.

Лише один, хто відмовив Юлії Тимошенко, назвав їй прізвище відмінне від прізвища “Зеленський”. І цим єдиним виявився найбагатший українець Рінат Ахмєтов, який вирішив поставити на Андрія Садового і його майбутні політичні амбіції (з яким би політичним проектом вони не були б повʼязані). Саме тому Юлія Тимошенко і приїхала до Львова – проситись потрапити у пул політичних амбіцій Андрія Садового, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, по що говорили Тимошенко і Садовий офіційно ні прес-служба Тимошенко, ні прес-служба Львівської міської ради не повідомляла.

Коментарі

Позначки: , , ,