Новини

Стало відомо, хто замінував вокзали у Львові

Співробітники спецслужб затримали  чоловіка, який 13 червня надав неправдиве повідомлення про замінування  залізничного та автобусного вокзалів Львова.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ у Львівській області.

«Співробітники СБУ та Нацполіції оперативно встановили особу «телефонного терориста», який сьогодні, 13 червня,  вночі повідомив про замінування вокзалів у Львові. Ним виявився мешканець Житомирщини, який причетний також до анонімних повідомлень про мінування декількох об’єктів у Києві», – зазначається у повідомленні.

Чоловіка затримали в одному з райцентрів Житомирщини. Мотиви скоєного – встановлюються. Йому загрожує покарання на строк від двох до шести років.

Як повідомлялося, у Львові вночі 13 червня, після анонімного повідомлення на телефон диспетчерської служби «103» (швидка допомога),  з 01.45 до 04.11,  шукали вибухові пристрої на двох центральних вокзалах міста: залізничному та автобусному. Вибухівки виявлено не було. З будівель здійснювалася евакуація людей.

За інформацією Головного управління Національної поліції у Львівській області, за період травня – початок червня, надійшло більше 30 повідомлень про замінування бізнес-центрів у Львові. Всі вони не підтвердилися.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

19 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

20 години тому