Співачка Катерина Малицька оновила пісню «Черемшина»

Новини 09 Квітня, 2020 688
Співачка Катерини Малицька оновила пісню «Черемшина»

Співачка Катерини Малицька оновила пісню «Черемшина»

Співачка Катерина Малицька вирішила дати нове дихання своїй пісні «Черемшина». Аранжування та зведення композиції робили за кордоном.

Про це “Четвертій студії” повідомила прес-служба співачки.

«Нам з командою було цікаво створити саме цю пісню з іноземними музикантами, відчути їхнє бачення українських мотивів. Результат перевершив наші очікування! Вони зробили чудове аранжування, а завдяки якісному і фірмовому звучанню «Черемшину» хочеться переслуховувати знову і знову.

Ця пісня була записана ще під час роботи над моїм сольним альбомом, але я виконувала її дуже рідко. Під час виступу на шоу Заліска вона мала шалений успіх, і я зрозуміла, що її мають почути якомога більше людей. Особливо зараз, коли нам всім потрібна підтримка одне одного. Бо ця пісня про те, що життя триває, незважаючи ні на що, і ми маємо радіти весні, нашим рідним і коханим, які біля нас», – каже співачка.

Зараз Катерина готує нові пісні для нової програми.

«Вірю, що все скоро стане на свої місця, і я з новими силами, новою програмою і з новим балетом готова до нових подій і концертів,» – зазначила співачка.

Катерина Малицька народилася в Одесі, кілька років жила і працювала у Львові, рідному місті свого батька. Згодом переїхала до Києва.

Коментарі