Новини

Співачка Ikstina презентує дебютний відео кліп на пісню «Señorita»

Співачка Ikstina презентує дебютний відео кліп на пісню «Señorita», яка вже займає перші сходинки хіт парадів і полонила серця слухачів. 

Як повідомили “Четвертій студії”, зйомки відео відбулися у Києві. Свою дебютну відео роботу артистка довірила молодому, але талановитому режисеру – Ярославу Савчаку. Він хотів показати в кліпі всю експресивність і характер героїні. 

Сюжет кліпу «Señorita» — інтерпретація іспанської love story: таємнича сеньйоріта полонила серце гарячого хлопця, який готовий заради неї на все.  

Маски, обличчя, пристрасть, емоції, динаміка — елементи карнавалу, на якому глядач вловлює ритм та справжній іспанський вайб з ноткою української лірики. 

“Чесно зізнаюся, знімати дебютний кліп – мега відповідальна справа. Хвилювалася, як в ніч перед екзаменом. Але на знімальному майданчику страх зник, і я зрозуміла — це прекрасна нагода візуалізувати меседж пісні.  

Червоний колір, вогонь, маска, що додає загадковості, оголене тіло актора та грайливість поглядів — все це продуманий сценарій зйомок. У  відеороботі, ми з командою, намагались передати справжній іспанський вайб. Сподіваюся, що глядач відчує і уловить ритм гарячого серця «Señorita». – розповідає співачка.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На Львівщину залетіло 12 ракет

Офіційна інформація

8 хв. тому

Зеленський прокоментував ракетний удар по Україні

Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій…

11 хв. тому