Команда Петра Порошенка «Європейська Солідарність іде до Верховної Ради, щоб зупини наступ поплічників Путіна-Януковича, які хочуть отримати контроль над законодавчою і виконавчою владою у державі. Про це генерал-лейтенант, Герой України, кандидат в народні депутати від партії «Європейська Солідарність» Михайло Забродський заявив під час зустрічі з виборцями у Житомирі.

«Ми добре пам’ятаємо, якими були Збройні сили України навесні 2014 року: роззброєними, роздягнутими, без належного матеріально-технічного та харчового забезпечення. Те, що зроблено за п’ять років для Збройних сил, у 2014 році ми навіть уявити не могли: сучасне озброєння, нова форма та техніка», – нагадав генерал Забродський.

«Ворог веде боротьбу проти України не тільки на фронті, він застосовує новітні інформаційні технології, а зараз націлився на Верховну Раду. Ворогу значно простіше завдати удар одним натисканням кнопки у залі парламенту. Це так званий парламентський наступ. Не потрібні мобілізація, промисловість, озброєння. Все простіше, все можна повернути назад одним натисканням кнопки. І зараз найбільш складна ділянка, на якій відбувається наступ – це саме Верховна Рада. Саме тому я іду туди. А десант, як ви знаєте, працює там, де зазвичай найскладніше», – заявив Михайло Забродський.