Новини

Сніг у Львові: у мерії переконують, що техніка працюватиме всю ніч

За словами Ірини Маруняк, директора департаменту житлово-комунального господарства ЛМР, у зв’язку з погіршенням погодних умов, у Львові працює снігоприбиральна техніка. Робота триватиме і вночі. Зранку до прибирання долучаться працівники ЛКП, – повідомляє прес-служба ЛМР.

“Станом на сьогоднішній день на чергуванні 56 одиниць техніки, зараз працює 12 одиниць, о 14.00 год працювало 23 піскорозкидувачі, посипали мости і підйоми. Техніка працюватиме також ввечері та зранку. Також завтра зранку до прибирання будуть залучені працівники ЛКП», – розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, – це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП районів, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. ЇЇ обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер.

Також цього року закуплено 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 тракторці. На це було виділено 10 млн. грн. Техніка зареєстрована і готова надавати відповідні послуги. На нову техніку встановили GPS-трекери.

Закуплено 15 тис. м3 піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися. Окремо ще закуплено сіль, щоб була змога зробити більш концентровану піскосуміш.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що у Львівській області та Львові найближчі 2-3 години із збереженням до кінця доби 2 грудня місцями сильний мокрий сніг та сніг.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

12 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

12 години тому