“Слуга народу” Камельчук пояснив свої слова про “вигаданий” COVID-19

Новини 15 Грудня, 2020 727

Юрій Камельчук Фото: ФБ

Паніку з приводу коронавірусу розповсюджують з метою отримання прибутку фармацевтичними компаніями та спричиненням локдауну, який призводить до здешевлення капіталів і робочої сили.

Про це в ефірі Прямого заявив народний депутат фракції “Слуга народу” Юрій Камельчук.

“Моя позиція дуже проста. Існують різні види грипу, існує важка форма пневмонії, яка переходить в середню, тяжку і так далі. Але сама обгортка, яку нам намагаються продати, має дві простих цілі. Перша ціль – прибуток фармацевтичних компаній. Це тести, вакцина. Друга ціль – це локдаун, який спричиняє збиток для країн і таким чином відбувається здешевлення капіталів, робочої сили. Це моя особиста позиція”, – сказав депутат.

Камельчук також зазначив, що всесвітня змова нічим не відрізняється від монопольної змови різних виробників. Він також прокоментував смерть майже 15 тисяч українців від коронавірусу та виказав своє ставлення до вакцини від COVID-19.

“Порівняйте нинішню статистику хвороб від грипу, пневмонії зі статистикою попередніх років. Порівняйте статистику країн Європи, і ви зрозумієте, що нічого не змінилося. А смертність в Україні цього року є меншою. Я також можу розповісти про реакцію в Німеччині на вакцину Phizer Biotech, коли з’являється сильна алергічна реакція. На жаль, ці вакцини мають багато побічних ефектів. Я за оздоровлення, за деякі медикаменти природного походження, але я проти нав’язування того, що шкодить здоров’ю”, – наголосив представник “Слуги народу”.

Коментарі

Позначки: ,