Новини

Скільки коштує відпочинок в Карпатах влітку 2024 року

Літо традиційно найпопулярніший період відпусток. В теперішніх умовах українці обирають відпочинок всередині країни, щоб перезавантажитись або провести час зі сімʼєю. 

Платформа OLX Україна поділилась аналітикою щодо пропозицій та середніх цін на подобовий відпочинок на 10 найпопулярніших курортах Карпатах.

  1. За кількістю пропозицій житла лідирує Львів з 1243 оголошеннями та середньою вартістю 1022 грн за ніч.
  2. Трускавець – 25 лікувальних джерел міста створили неабиякий попит для туристів – 216 оголошень з середньою ціною 700 грн.
  3. В Яремче можна обрати зі 141 варіанту подобового розміщення, за яке в середньому доведеться заплатити 1514 грн
  4. Село Микуличин, що поблизу Яремче – 137 оголошень в категорії подобової оренди з середньою ціною 2147 грн
  5. Популярний гірський курорт Славське на Львівщині підготував 78 варіантів житла, з середньою вартістю 1549 грн
  6. Ворохта – 69 пропозицій з середньою ціною 1357 грн. До слова, в селищі знаходиться залізничний міст-віадук збудований за часів Австро-Угорщини та ще кілька цікавих місць для відвідування.
  7. Популярним напрямом також є Східниця – 53 оголошення про подобову оренду. Вартість досить приємна – в середньому 676 грн.
  8. Поляниця, відоме курортне селище поблизу Буковеля, пропонує 49 варіантів з найвищою в регіоні ціною – 3821 грн за добу
  9. Моршин, ще один санаторно-лікувальний курорт Львівщини, має 48 унікальних пропозицій розміщення з вартістю на рівні 556 грн.
  10. Закриває наш ТОП Яблуниця, що на Івано-Франківщині. Переночувати у високогірному селі можна обравши поміж 43 варіантів розміщення з середньою ціною 1677 грн.

Хоча попит на відпочинок в Карпатах та на заході України великий, місцева інфраструктура впорається з кількістю туристів та все ще має достатньо місць для комфортного подобового розміщення.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

8 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

8 години тому