Новини

Шуфрич заявив, що робив селфі, щоб показати, де він

Народний депутат з ОПЗЖ Нестор Шуфрич заявив, що 4 березня, коли повідомлялося, що його спіймали біля блокпостів тероборони, робив селфі, щоб показати, що він у Києві.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення Шуфрича у Фейсбуці.

Фото Volodymyr Ariev

“Вчора, коли я робив селфі, щоб показати, що я в Києві, вибрав це місце (очевидно, йдеться про фото до новини – ред.), чому – пояснювати я думаю не треба. Повірте мені, довкола не було жодного блокпоста. Було кілька бетонних плит, на які у сьогоднішньому Києві вже ніхто не звертає уваги. Коли я практично перестав фотографуватися, не говоритиму звідки, через безпеку тих, хто це зробив, вискочило кілька людей, випустило кілька черг у повітря. При цьому ми не зробили жодного пострілу, що встановили правоохоронці!

Ми зупинилися на місці, я дав знак своїй охороні нічого не робити, бачачи, що це точно українці. Ми показали їм зроблені фотографії, а також поліції, яка була поряд, але потім терміново кудись поїхала. Поруч зі мною був підполковник Нацполіції.

Представники тероборони, які ви потім побачили, попросили зустрітися з їхнім керівництвом.

Фото Юрія Бірюкова

Фото Юрія Бірюкова

Фото Юрія Бірюкова

Самостійно пішов до них, показав фотографії. Подивившись, вони не побачили в них нічого кримінального, але попросили, щоб я зачекав спеціалізованих правоохоронних органів і погодився.

Поки ми на них чекали, ви стали свідками того, що, на жаль, побачив увесь світ. Представники правоохоронних органів не знайшли у цих фото нічого злочинного. Але, на жаль, почалася комендантська година і мені довелося переночувати з метою безпеки. Вранці я був доставлений на те місце, про яке домовилися”, – сказав Шуфрич.

Народного депутата з фракції партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича було затримано у п’ятницю батальйоном Тероборони за спробу сфотографувати блокпост.

Фото Олександр Погребиський

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Шуфрич

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

7 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

15 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

15 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

19 години тому