Зеленський намагається відволікти увагу від економічних проблем в країні, – Федина

Новини 29 Травня, 2020 296

Фото: "Про Львів"

Силове захоплення музею Івана Гончара було необхідне для того, щоб відвернути увагу суспільства від економічних проблем, спричинених діями влади.

Як пише “Четверта студія”, таку думку в ефірі “Прямого” висловила народний депутат “Європейської Солідарності” Софія Федина.

“Я думаю, що це є частина того, що відволікало увагу від усіх проблем, які є в Українській державі. Зокрема, зараз наближається дуже велика діра економічна, яка вдарить по кожному з українців. На днях буквально прем’єр-міністр наголосив, що потрібно в державний бюджет залучити понад 400 мільярдів гривень. А це означає, що майже пів бюджету треба ще десь знайти, щоб ми витримали цей рік. З іншого боку, був меседж від Пенсійного фонду, що у нас діра, і, можливо, дехто з пенсіонерів не отримає пенсій”, – сказала Федина.

“Я думаю, що коли все розвалюється, у президента Зеленського є фішка – треба почати в черговий раз переслідувати п’ятого президента України Петра Порошенка”, – додала вона.

Федина нагадала, що ДБР спочатку інкримінувало Порошенку вивіз картин, а потім виявилося, що картини знаходяться в Україні.

“Президент Порошенко показав не тільки картини, а й всі митні декларації. Потім ДБР чомусь штурмувало і робило таку страшну показуху замість того, щоб просто пред’явити документ суду, рішення суду, і просто нажати клямку та відкрити двері. Вони їх виламували. Знову ж, була така показуха. Чомусь потрібно було бити журналістів, і дуже прикро за вашу колегу. Чому треба було зневажити статус народного депутата. І чергове, що вони вкинули, щоб якось притушити ДБРівську цю частину музейну, вони підняли питання мови й історії – закону про мови і золотого левика, давнього гербу Галицького князівстві. Тобто вони намагаються одним вогнем загасити полум’я, але в результаті це збоку виглядає як абсолютно персональна помста президента Зеленського президенту Порошенкові, і небажання бачити, що всі ці речі переходять грань маразму. А головне – шкодять Українській державі”, – наголосила Федина.

Коментарі

Позначки: ,