Схоже, що Офіс президента свідомо дозволив опублікувати скандальні “12 кроків”, – Тука

Новини 22 Лютого, 2020 473

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука

Українські спецслужби і Офіс президента свідомо дозволили опублікувати так званий мирний план Мюнхенської безпекової конференції.

Про це в ефірі “Прямого” заявив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

“Разом з тим показовим є факт появи, зникнення, знов появи, знов зникнення цього псевдодокументу. Ну і у мене виникає питання щодо підписантів з української сторони, два представники, колишні співробітники Міністерства закордонних справ з досить відомими проросійськими поглядами, це Філіпчук і Чалий, це для мене не новина, але третьою персоною виявилась людина маловідома, але зазначено в анкеті підписантів зазначена Рада Національної безпеки оборони. Я спробував навести справки, ця людина чи працює, чи то оформлена просто в якості радника, ну щось на кшталт Сівохо, у мене виникає питання, а чи знали взагалі українські спецслужби, і наприклад в тому числі і Офіс президента про таку ініціативу і про наявність такого підписанта з української сторони?

В мене є внутрішнє переконання що наші спецслужби і президентська команда знали про це і вони свідомо дозволили зробити такий витік, таку відверту провокацію”, – зазначив Тука.

Коментарі

Позначки: