Новини

Шмигаля просять дозволити ресторанам працювати після 23:00

За результатами зустрічі голови Львівської ОДА Максима Козицького з представниками Української ресторанної асоціації та учасниками ресторанного бізнесу Львівщини, яка відбулась 16 липня, Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю скерували звернення щодо можливості внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Львівська обласна адміністрація напрацювала пропозиції  щодо необхідності розмежування закладів громадського харчування, ресторанів, кафе тощо та нічних розважальних закладів, проведення між ними градації, закцентувавши увагу на тому, що заклади громадського харчування не пропонуватимуть відвідувачам брати участь у будь-яких розважальних програмах. Це дає підставу закладам харчування працювати довше, аніж до 23 години.

«Найбільшою цінністю для нас є життя та здоров’я людей. Тому ми робитимемо усе від нас залежне, аби вони могли отримувати якісні послуги, не наражаючи себе на небезпеку. Водночас, розвиток економіки та підтримка бізнесу також є важливою складовою добробуту наших мешканців. Тому вважаю, що звернутися до Уряду, аби відкоригувати роботу закладів харчування є правильним рішенням», – додав очільник області.

Нагадаємо, що з 14 липня на Львівщині дозволено роботу суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього до 23:00. Йдеться про ресторани, кафе тощо. У  такий спосіб область перейшла до наступного етапу послаблення карантинних заходів. Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Рішення обласної комісії ґрунтуються на постанові Кабінету Міністрів України від 8 липня 2020 р. № 588. Згідно із внесеними змінами закладам громадського харчування регламентували роботу до 23 години та після 7 ранку.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

2 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

10 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому