Новини

Шмигаль заговорив про послаблення карантину

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, у деяких регіонах України із позитивною динамікою захворювання на коронавірус розглядається можливість послаблення карантину до рівня жовтої і зеленої зон.

Як пише Четверта студія, про це Шмигаль повідомив під час селекторної наради за участю президента Володимира Зеленського, Офіс президента

“Аналіз показує, що є регіони, у яких можливе більше послаблення карантинних заходів – до рівня, який відповідав жовтій та зеленій зоні. Уряд планує більш детально вивчити це питання та прийняти відповідне рішення”, – повідомив Шмигаль.

За словами Шмигаля, вперше за тривалий час кількість активних хворих на коронавірус в Україні опустилася нижче 200 тисяч, пише УП.

Шмигаль додав, що зменшення кількості хворих на COVID-19 в офіційній статистиці пов’язане із тим, що люди самостійно хворіють удома, а звертаються до лікаря й госпіталізуються лише у випадку погіршення стану.

Прем’єр зазначив, що зростає кількість тестувань методом ІФА та експрес-тестів – 34 600 порівняно з 20 тисячами позаминулого тижня.

Крім того, за минулий тиждень зросла кількість госпіталізованих – 12 147 осіб проти 11 630 позаминулого тижня.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

9 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

9 години тому