Щоб об’їхати делініатори, автобуси на Личаківській змушені виїжджати на тротуари та бордюр (ВІДЕО)

Новини 13 Липня, 2020 595

Фото: ФБ/"Личаків. Мій район он-лайн"

Вчора, 12 липня, у мережі оприлюднили фото дорожнього нововведення на вулиці Личаківській.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Варта-1”.

Як пояснив відео засновника ГО «МІКЦ «За Якісний Транспорт», Святослав Товстига, автобуси на перехресті Личаківська–Пасічна вимушені виїжджати на бордюр щоб зайти на поворот.

Ширина проїжджої частини між делініатром і бордюром складає 2,93 м.

Габарити автобуса — 2,55 м, винос кузова автобуса — 1,5 м.

Відповідно, в повороті дорожня частина полотна має складати 4 м.

“Сьогодні будемо звертатись до патрульної поліції у Львівській області, чи вони погоджували таку зміну організації дорожнього руху на цьому перехресті”, — повідомив Святослав Товстига.

Личаківська -Пасічна погана організація дрожнього руху

Автобуси на перехресті Личаківська-Пасічна вимушені виїжджати на бордюр щоб зайти на поворот. Ширина проїжджої частини між делініатром і бордюром складає 2,93 м. Габарити автобуса – 2,55 м, винос кузова автобуса – 1,5 м. Відповідно, в повороті дорожня частина полотна має складати 4 м.Сьогодні будемо звертатись до патрульної поліції у Львівській області, чи вони погоджували таку зміну організації дорожнього руху на цьому перехресті. Детальніше у відео засновника ГО «МІКЦ «За Якісний Транспорт», Святослав Товстига. Також сьогодні, в другій половині дня, членкиння МКБДР, Anastasiya Karpyak поділиться своїм баченням щодо змін ОДР на цьому перехресті.

Опубліковано За якісний транспорт Понеділок, 13 липня 2020 р.

Як додає Anastasiya Karpyak, представниця ГО “За якісний транспорт” таке “покращення”, коштувало платникам податків 49 895,20 грн.

роз'яснення від Anastasiya Karpyak, щодо перезрестя Личаківська-Пасічна

Як і обіцяли, знову про делініатори на Личаківській. Окрім того, що через встановлені стовпці, автобуси, щоб повернути на Пасічну – виїздять на трамвайні колії, є ще низка проблем, які виникли після "покращення". Більше дивіться в роз'яснення від Anastasiya Karpyak, представниці ГО "За якісний транспорт" у Міській комісії з безпеки руху, яка відмовилась пітримувати таке "покращення", що коштувало платникам податків 49 895.20 грн

Опубліковано За якісний транспорт Понеділок, 13 липня 2020 р.

Коментарі

Позначки: ,