Новини

Ще дві лікарні на Львівщині отримала два кисневі концентратори від Фонду Порошенка (ФОТО)

Перемишлянській центральній районній лікарні сьогодні, 29 грудня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак та депутат облради, голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда передали два кисневі концентратори від Фонду Порошенка і ГО Справа Громад Львів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обламної ради, пише “Четверта студія”.

«З ініціативи Петра Порошенка, команди «Європейської Солідарності», ГО «Справа Громад» вже не перший місяць, а впродовж цілого року зроблено чимало добрих справ для галузі охорони здоров’я і медиків усієї України. Спочатку ми закуповували для лікарень засоби індивідуального захисту, бо на той момент лікарі фактично голими руками боролися з пандемією. Відтак ми змогли втримати ситуацію. Але сьогодні з’являються нові загрози.

Відтак для покращення процесу лікування і збільшення кількості випадків видужування було прийнято рішення передати, зокрема Львівщині, 8 кисневих концентраторів.

Ці сучасні пристрої ми передаємо в різні куточки регіону, щоб підсилити можливості з постачання кисню медичних «ковідних» закладів.

Важливо, що ці кисневі концентратори безоплатно передаються в користування і всі розхідні матеріали будуть постачатися за рахунок Фонду Порошенка і завдяки ініціативі ГО «Справа Громад».

Вітаємо нових власників з новим обладнанням!

Крім того, Ірина Гримак подякувала лікарям за працю, яку вони роблять щодня, рятуючи життя людей. «Сподіваюся, що кожен ваш пацієнт щасливо повернеться до своїх родин і зможе зустріти прийдешні свята. Дякую вам самовідданість і доброту», – підкреслила Ірина Гримак.

Нагадаємо, 28 грудня два мобільні кисневі концентратори передали Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи, який також є на передовій у боротьбі з коронавірусом.

Фото: Олег Дуда
Фото: Олег Дуда
Фото: Олег Дуда
Фото: Олег Дуда
Фото: Олег Дуда

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

У Садового нарешті згадали за мешканців Наукової

Наступного тижня у Львові відновлять курсування автобусного маршруту №45

8 години тому

Львівські нейрохірурги видалили уламок міни з мозку 9-річного хлопчика з Херсона

Михайлик Воловиков отримав надважке поранення голови під час мінометного обстрілу Херсона у грудні минулого року.…

12 години тому