Новини

СБУ зібрала вже 393 докази агресії Росії проти України

“Нові отримані докази СБУ оприлюднила на сторінках чергового інформаційного бюлетеня, присвяченого цій актуальній темі. Це вже п`яте видання, що підготовлено за результатами опитування співробітниками спецслужби ще сорока трьох українських громадян, які знаходилися у заручниках російських терористичних угруповань”,  – інформують в СБУ.

Окрім численних доказів присутності військ РФ на території України та фактів катувань громадян бойовиками, у бюлетені перелічені результати судових рішень щодо злочинних дій терористів. Варто зауважити, що багато важливих свідчень були задокументовані правоохоронцями від українських військових, що потрапили в полон через пекло під Іловайськом, факт якого так вперто замовчують кремлівські пропагандисти.

Для зручності та розширення читацької аудиторії інформаційний бюлетень розкриває свою тематику трьома мовами – українською, англійською та російською.

«СБ України готова надавати всебічну допомогу в дослідженні цих злочинів представникам міжнародних установ, зокрема правозахисним організаціям, передавши їм зібрані матеріали», –  зауважив голова СБУ Василь Грицак.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: СБУ

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

8 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

13 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

17 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому