“Самопоміч” закликала Гримак вийти із режиму очікування

Новини 14 Лютого, 2022 193

Сесію тривалий час не скликають, а Президію ради, яка мала відбутися 10 лютого, банально скасували без пояснень

Львівська обласна рада перебуває в «режимі очікування». Таке враження, що питання безпеки громади ні керівництво ради, ні більшість депутатів зовсім не турбує, а питання матеріально-технічного забезпечення тероборони області так ніхто і не вирішує.

Про це йдеться у заяві партії “Самопоміч”, пише Четверта студія.

“Сесію тривалий час не скликають, а Президію ради, яка мала відбутися 10 лютого, банально скасували без пояснень”, – наголошують у “Самопомочі”.

У партії вважають, “що така бездіяльність керівництва та коаліції обласної ради у критичній ситуацій для країни є злочинною”.

“Тому фракція «Об’єднання «Самопоміч» вимагає від Львівської обласної ради негайно розпочати свою роботу – провести Президію та засідання сесії, щоб впорядкувати всі питання, які стосуються територіальної оборони та життя області в цілому. Почніть нарешті працювати на благо своєї громади!”, – йдеться у повідомленні.

Також у “Самопомочі” додали, що “вже кілька місяців вся Україна живе у напрузі, через гібридну війну, яку веде проти нас росія. Щодня ми бачимо різні заяви світових політиків та журналістів про ймовірну масштабну атаку з боку армії путіна”.

“На щастя, замість паніки та тривоги, українці обрали іншу стратегію – готуватися. Громади з кожним днем гуртуються все більше. У Львові вже напрацювали програму підготовки до національного спротиву, а окремі заходи реалізовують на практиці. Також розпочали формувати батальйон територіальної оборони Львівщини. Перші добровольці вже подають заявки на вступ”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,