Новини

“Самопоміч” у Львові хоче заборонити паркуватись у дворах

Депутат Львівської міської ради від Самопомочі Андрій Стець виступив з ідеєю розробити у Львові програму, яка б допомогла змінити благоустрій дворах. Ця програма мала б знайти баланс у львівських двориках: паркування/громадський простір.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу “Самопомочі”.

“До мене звернулися кілька голів ОСББ, які мають спільну проблему – їх двори стали суцільною парковкою. В кращому випадку – із лавкою по центрі, на якій, як ви розумієте, геть не затишно сидіти. На комісії транспорту разом з колегами запропонували зустрітись із представниками кількох ОСББ, головами районних адміністрація та представниками міського Інституту розвитку, аби спільно подумати, як допомогти тим, хто готовий змінити пріоритети у дворі” – говорить Андрій Стець.

За словами Андрія, у місті вже є кілька ОСББ, які готові втілювати зміни. На реалізацію проекту обіцяють знайти кошти самотужки, але на сам проект – коштів вже не вистачить.

“Можливо, ми, як місто, могли б запропонувати таким власникам універсальне вирішення проблеми у вигляді програми, на яку б могли подаватись охочі,”- підсумовує Андрій Стець.

“Тому на останній депутатській комісії транспорту депутати вирішили спільно попрацювати над реалізацією цієї ідеї. Домовились додатково зустрітись та обговорити це питання з усіма зацікавленими сторонами. Водіями також. Нам цікаво, а як виглядає ваш двір, потребує змін?”, – йдеться у повідомленні.

Ваш двір – місце для прогулянки чи парковка?🚗

Депутат Львівської міської ради від Самопомочі Андрій Стець виступив з…

Опубліковано Об’єднання “Самопоміч” – Львів Четвер, 15 квітня 2021 р.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

11 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

12 години тому