Новини

Самоізоляція не є обов’язковою для тих, хто їде в Україну з Польщі

У Міністерстві охорони здоров’я заявили, що громадяни після повернення з Польщі не зобов’язані будуть проходити самоізоляцію.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на газету “Наш вибір”.

У повідомленні МОЗ, опублікованому за результатами брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова зазначено, що зважаючи на відновлення Україною міжнародного авіасполучення, анонсованого на 15 червня, МОЗ складає список країн, які за показниками захворюваності на COVID-19 розділено на “червону” та “зелену” зони. Іноземці, які прилітають в Україну з “зеленої” зони, не повинні проходити обсервацію, але для них є обов’язковим страховий поліс, що покриває лікування COVID-19, зазначає МОЗ.

Як повідомляє “Європейська правда”, Максим Степанов, відповідаючи на запитання ЗМІ, підтвердив, що зобов’язання відбувати 14-денну самоізоляцію не поширюється на осіб, які повертаються в Україну з Польщі, оскільки ця країна увійшла до “зеленої зони”.

Згідно з рішенням уряду, до “зеленої зони” віднесли країни, де кількість активних випадків коронавірусу на 100 тисяч населення менша 40.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

12 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

12 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

12 години тому