Новини

Садовий заробив 400 тисяч разів на ЛеоКарті

У Львові вже 401 023 пасажирів користуються транспортною карткою ЛеоКарт. Це різні типи карток – пільгова, загальна, студентська, учнівська. З такою карткою проїзд у всіх видах міського транспорту є найдешевшим для пасажира, а також є можливість здійснення пересадки.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Уже зараз 401 023 пасажирів мають свою транспортну картку – пільгову, загальну, студентську, учнівську. Лише за останні три дні – понад тисяча нових власників ЛеоКарт. Дякуємо за вашу активність», – розповідають у ЛКП «Львівавтодор».

Що отримує пасажир із ЛеоКарт:

– найвигідніші поїздки – по 13 грн із загальною транспортною карткою.

– проїзд по 6,5 грн зі студентською ЛеоКарт

– безкоштовні поїздки з пільговою та учнівською транспортними картками

– безкоштовна пересадка. Із однією пересадкою – дві поїзки в межах 40 хвилин із загальною карткою коштують всього по 6,5 грн, а зі студентською – 3,25 грн. Щодня пасажири здійснюють до 10 тисяч поїздок із пересадкою.

Нагадаємо, загальні картки ЛеоКарт зараз можна придбати у пунктах продажу – кіосках «Інтерпрес» та терміналах EasyPay на основних зупинках транспорту. Одночасно можна купити необмежену кількість карток. При цьому не потрібно жодних документів, що засвідчують особу чи інші ідентифікаційні дані покупця.

Вартість картки-носія квитка складає 60 грн. Важливо, що на загальній картці ЛеоКарт завжди має бути баланс для резервної поїздки. Тому, при купівлі, необхідно оплатити 60 грн за саму картку та внести депозит у розмірі 10 гривень. Цих 10 гривень залишається на балансі картки, що дає можливість пасажиру, навіть при нульовому балансі, здійснити одну резервну поїздку. Далі, аби активувати картку, її необхідно поповнити. Пасажирам рекомендують поповнювати карту на суму не меншу, ніж вартість однієї поїздки.

Поповнити баланс картки можна у кіосках «Інтерпрес» та у терміналах EasyPay. А також онлайн – через застосунок чи веб-сайт EasyPay. Покрокова інструкція як це зробити – тут.

Перевірити залишок коштів на транспортній картці можна: за допомогою валідаторів у салонах транспортних засобів, через термінали, застосунок і веб-сайт EasyPay та через кіоски «Інтерпрес». Детальніше – за посиланням.

Карткою ЛеоКарт, так само як і банківською карткою, пасажир зможе одночасно оплатити свою поїздку та максимум три додаткові. До прикладу, додатково можна сплатити ще за двох пасажирів і за один багаж, або ж за трьох своїх попутників. Детальніше про таку опцію – тут.

Коментарі

Олег Довганик