Садовий закликав львів’ян відвідувати храми зранку

Новини 23 Квітня, 2022 178

З огляду на війну з росією рішенням Ради єпископів Львова визначено, що нічних богослужінь на Великдень проводити не будуть. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав з розумінням поставитися до прийнятого церковним керівництвом міста рішення та в першу чергу дбати про свою безпеку, аби не дати агресору жодного шансу на провокації.

Про це повідомляє Львівська міська рада, пише “Четверта студія”.

«Церковне керівництво Львова прийняло рішення не проводити нічних Богослужінь з суботи на неділю. Всі служби завершаться до 23:00 і розпочнуться після 6:00.

Наша віра в Бога і Україну міцна і непохитна. Але розуміємо, що ворог сатаніє і ми не можемо дати йому жодного шансу на провокації. Поки над головами літають ракети, а на землі працюють російські диверсанти, в Україні немає більш або менш безпечних міст. Прошу усіх вірян правильно зрозуміти це рішення і відвідати Великодню літургію у ранковий час або онлайн.

Бережіть себе! Підтримуйте Збройні Сили України! Ми переможемо!, – закликав мер Львова.

Водночас нагадуємо, міське управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони акцентувало на важливості у час Великодня пам’ятати про безпеку та не ігнорувати сигналу сирен «Повіряна тривога» і спускатись в укриття.

Коментарі

Позначки: , ,