Новини

Садовий у Львові хоче знищити два стратегічних підприємства

Сьогодні відбулося спільне засідання трьох комісій Львівської міської ради: комісії фінансів та планування бюджету, комісії законності, депутатської діяльності, свободи слова та безпеки і комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства.

Під час засідання депутати розглядали питання щодо об’єднання ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго», пише Четверта студія.

Віталій Троць зауважив, що ухвала про об’єднання цих підприємств виноситься на завтрашнє засідання сесії Львівської міської ради. Проте наразі депутатам не представили чіткого плану розвитку установи, тому переконані, що це питання є передчасним.

«Ми точно не знаємо, які переваги та недоліки від цього об’єднання для міста, оскільки нам не представили стратегії розвитку. Це питання вже включене в порядок денний сесії ЛМР. Проте ми наполягаємо на тому, аби спершу була оприлюднена економічна модель цього об’єднання, проговорено усі процеси з трудовим колективом ЛКП «Залізничнетеплоенерго», проаналізована якість усіх послуг, які надаються підприємствами. І лише тоді ми можемо повертатися до цього питання», – зауважив Віталій Троць.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts