Садовий триматиме гроші львів’ян в “Укргазбанку”

Новини 04 Січня, 2022 174

У Львові на найбільшому флагштоку за 12 млн грн урочисто підняли прапор України, фото ЛМР

Про конфлікт інтересів воліють не згадувати

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про визначення державного банку щодо обслуговування коштів бюджету Львівської міської територіальної громади у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ у 2022 році». Обслуговуватися ці кошти будуть у Львівській обласній дирекції ПАТ «Акціонерний банк «Укргазбанк».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Як повідомили у департаменті фінансової політики ЛМР, за результатами аналізу пропозицій кількох банків, було прийнято рішення, що у 2022 році кошти бюджету розвитку будуть обслуговуватися у ПАТ «Акціонерний банк «Укргазбанк».

Так, відповідно до прийнятого рішення, департамент фінансової політики має укласти договір з Львівською обласною дирекцією ПАТ «Акціонерний банк «Укргазбанк» щодо обслуговування коштів бюджету Львівської міської територіальної громади у частині бюджету розвитку, та здійснювати всі передбачені законодавством дії, пов’язані з обслуговуванням рахунку у банку, з правом надавати та одержувати необхідні заявки, довідки та інші документи, підписувати документи, платіжні доручення, а також вчиняти інші дії.

Коментарі

Позначки: , ,