Новини

Садовий поїхав у Колумбію

Люди, які знають мера Львова Садового багато років, кажуть, що свій день народження він полюбляє зустрічати не удома. Ті ж люди твердять, що свої 56 років цьогоріч, 19 серпня, мер відзначив у Колумбії, в Медельїні.

Про це інформує телеграм-канал Король Данило, пише Четверта студія.

Тільки не треба лякатися за нього, бо ґанґстерські війни там відійшли у минуле разом із Паблом Ескобаром (не сплутайте на фото наркобарона Пабло і законослухняного Андрія).

Нині все менше згадують про Медельїнський картель, а все більше говорять про економічний розвиток другого міста Колумбії. Сучасні козирі Медельїна – це сфера послуг, туризм, вирощування квітів – усе, що любить сам Садовий.

Фішкою Медельїна є і банківська сфера, яка розвивається попри те, чи завдяки тому, що в силу відомих обставин, там була велика потреба в легалізації тіньових коштів. Ось тут вже Садовий може провести колумбійським партнерам майстер-клас, як працювати чесно і прозоро.

Переконані, що у Колумбії мер Львова не просто пив, нюхав і розважався, а й налагодив корисні зв’язки. Як не для себе, то хоч для Львова.

Коментарі

Олег Довганик