Садовий нікого не покарав за розтрату коштів на “жовті смуги”

Новини 01 Листопада, 2020 2 087

Андрій Садовий. Фото ілюстративне. Джерело: lenta.ua

Мер ігнорує звернення громадських активістів ще від 17 липня

Львівська міська рада ігнорує звернення від громадської організації, подане ще 17 липня рекомендованим листом.

Про це у спільноті “Львів без заторів” повідомляє Oleh Lvivskyi, пише Четверта студія.

“Ну що, друзі, всі ви пам’ятаєте відписку від пана Олеськіва, начальника управління транспорту, та Сихівської районної адміністрації щодо:
– витрат на смугу гт на Стрийській
– щодо обіцянки мера на Львівській хвилі покарати винних
– щодо відшкодування бюджету завданих збитків

Сьогодні отримав лист від Франківської районної адміністрації. Акти виконаних робіт не подали, проектно-кошторисна документація не виготовлялась. Відповідно я пройшов всі інстанції – від заступника до начальника управління транспорту, від начальника управління транспорту до голів районних адміністрацій. Виглядає що у нас з’явились меценати, готові безкоштовно виконувати роботи в місті. Виходить, що ніхто не покараний”, – йдеться у повідомленні.

У повідомленні зазначається, що “у мене є кілька суб’єктивних думок, знову ж таки, я не заслуговую на об’єктивізм, але коли влада мовчить з’являються теорії. Оскільки жоден підрядник не відмовиться від оплати, тим більше якщо місто виступило замовником”.

“Одні з них – оплата відбулась неформально спонсорами або особисто мером, щоб не піднімати напругу перед виборами; домовленість віддати ласі шматочки у випадку не виставлення рахунку; рахунок буде виставлено після виборів, і чинний мер планує перемогти, щоб потім знову 5 років творити свавілля, а коли буде підніматись ця тема то вже буде пізно; можливо з певних причин чи договорів рахунок ще не встигли виставити; тощо”, – йдеться у повідомленні.

“Висновки робіть самі, в тому числі за кого віддавати голос у другому турі…”, – зазначається у повідомленні.

“До речі, мер досі ігнорує звернення від 17 липня, подане від громадської організації через рекомендованого листа, жодної відповіді…Львів відкритий для туристів, забудов, хамів, аматорів, кредитів, таке ви місто хочете?!”, – зазначає автор.

Коментарі

Позначки: , , ,