Новини

Садовий готує у Львові нову аферу 

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець найближчими днями очолить “Львівтеплоенерго”. 

Про це ІВ Четверта студія повідомили власні джерела у Львівській міській раді.

Як розповіли джерела, підприємство потребує модернізації і саме таке завдання поставив перед Одинцем міський голова Львова Андрій Садовий.

“Нова афера Садового полягає у тому, що “Львівтеплоенерго” таки об’єднають із “Залізничтеплоенерго”. Антимонопольний комітет України уже дав дозвіл на об’єднання цих підприємств”, – повідомили джерела у міській раді.

Для проведення модернізації цього підприємства грошей у міській казні, звісно, немає, тому керівництво міста не придумало нічого нового, як знову піти кредитним шляхом.

“Треба знову брати кредит. Загальна сума кредиту, яку обговорюють у стінах міськради, – це 5 мільярдів гривень. Подається це під соусом, що місту потрібно готуватись до зими, але ж де місто було до цього. У кулуарах говориться, що кредитів буде як мінімум чотири цього року, але віддавати нема чим”, – розповідає джерело.

“Висновок – Львів не будемо мати чим віддавати, але ж гроші треба віддавати у будь-якому випадку. Робиться це для того, що насправді комунальні підприємства очолять люди із Маріуполя, яких Садовий привів до Львова. Усі ми знаємо, де і як вони до цього працювали. Чи не роздерибанює усе міський голова Львова для того, щоб потім віддати це одіозному олігарху… Однозначно: це нова афера Садового. Надіємось, що реакція депутатського корпусу Львівської міської ради буде відповідною”, – наголосили у стінах міськради.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

8 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

8 години тому