Садовий досі не розпочав будівництво жодної парковки

Новини 17 Лютого, 2024 77

У Львові інспектори з паркування оштрафували 131 водія за стоянку на газонах

У Львові інспектори з паркування проводять інспектування і у спальних районах міста. Серед зафіксованих порушень – паркування на газонах. Так, за інформацією управління безпеки ЛМР, з початку року інспектори з паркування притягнули до відповідальності 131 водія за стоянку на газонах. Штраф за таке порушення складає 340 грн.

«Вкотре закликаємо водіїв не паркувати свої авто з порушенням правил. Нагадуємо, що під знаком «зупинка заборонена», «стоянка заборонена», на перехрестях, на газонах паркуватись не можна! Адже якщо ваше авто стоятиме у недозволеному місці, ви ризикуєте отримати штраф. Якщо ж припаркована автівка створює суттєву перешкоду для інших учасників дорожнього руху, то її можуть евакуювати на арешт-майданчик», – зазначили в управлінні безпеки ЛМР.

Загалом, від початку року інспектори з паркування виписали 22 223 штрафи за порушення правил зупинки/стоянки авто на загальну суму 8,1 млн грн.

Також, через порушення правил стоянки, на арешт-майданчик евакуювали 690 транспортних засобів.

Загалом, від початку року від оплати штрафів за неналежне паркування до міської казни надійшло 8,4 млн грн. Це в тому числі і кошти від сплати штрафів, які були оформлені в 2023 році. Кошти зі сплати штрафів за неналежне паркування скеровують, зокрема, на потреби наших військових.

Нагадаємо, у Львові інспектори з паркування працюють вже шостий рік. Вони контролюють дотримання правил дорожнього руху в частині зупинки, стоянки та оплати послуг з паркування на вулицях та в інших публічних місцях. Робота інспекторів перш за все спрямована на унеможливлення стихійних паркувань, покращення дисципліни оплати послуг платного паркування, оперативне тимчасове затримання транспортних засобів, що створюють суттєву перешкоду для інших учасників дорожнього руху.

Коментарі

Позначки: ,