Новини

Садовий будує сміттєпереробний завод як приманку для російських ракет

Міський голова Львова Андрій Садовий лобіює сміттєпереробний завод під час війни в центрі Львова як приманку для російських ракет.

Про це пише громадський активіст та юрист Андрій Петришин, інформує Четверта студія.

“Ще у 2020 році я від імені громад навколишніх вулиць біля будівництва небезпечного об’єкту говорив, що цей сміттєпереробний завод є утопією для жителів Львова. Є збитковим і екологічно небезпечним. Те, що збитковим – Ви всі вже бачите. Садовий бере нові і нові кредити.

Те, що в умовах війни ворог б’є по об’єктам критичної інфраструктури в місті, і, не дай Бог, влучить саме у цей завод. Чим викличе екологічну катастрофу у Львові. Я категорично проти такого”, – написав Андрій Петришин.

Він додав, що сміттєпереробний завод має бути, але на безпечній відстані 40-50 км від Львова.

“А не так як хоче Садовий – у самому місті. Поки не пізно, депутати міської ради мають почути позицію львів’ян”, – наголосив юрист.

Андрій Петришин додав, що на сьогодні правоохоронні органи мають з’ясувати доцільність вже витрачених коштів Садовим на будівництві сміттєпереробного заводу.

“І по факту розслідування дати свою правову оцінку. А депутатський корпус має негайно ухвалити рішення про недовіру Садовому та відсторонити його від посади через розтрату бюджетних коштів. Ми працюємо. А Ви не мовчіть!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Взуватись зручно й стильно відтепер не потребує зусиль

INTERTOP пропонує широкий асортимент товарів на будь-який смак та гаманець

1 годину тому

У Львові провели Форум національних товариств (ФОТО)

свято культури та єдності

3 години тому

Тимчасово проживав у Львові: поліція розшукує чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочинів

Підозрюється у незаконному переправленні осіб через кордон

3 години тому