Садового закликали негайно провести тестування усіх чиновників Львівської міської ради

Новини 22 Серпня, 2020 179

Петро Адамик. Фото 4studio

У Львові провалена боротьба із COVID-19

У Львівській міській раді масовий спалах коронавірусу. Поки що офіційно підтверджено понад 20 захворювань тільки у керівництва. Однак розуміємо вірус поширився і на інших працівників, яких поки що не перевіряли.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник фракції “Європейської Солідарності” у Львівській міській раді Петро Адамик, пише Четверта студія.

“Вважаю, що такий стан речей – це перш за все безвідповідальність міського голови Садового. У місті провалена боротьба із COVID-19 і спалах захворювання у міській раді – це найкраще підтвердження. Львів вже кілька місяців є одним із лідерів по захворюваності, а міська влада бездіє і розводить руками”, – наголосив Петро Адамик.

Він додав, що мер Львова ще в лютому створив штаб боротьби з коронавірусом.

“Але на жаль чиновники, замість того щоб боротися з Covid-19, самі стали джерелом його поширення. Маємо змінити цю ситуацію. Садовому потрібно негайно робити тестування абсолютно всіх своїх чиновників і за найменшої підозри відправляти їх на самоізоляцію. Запровадити у міській раді спеціальний режим. Також переглянути стандарти роботи працівників міської ради, виходячи із загрозливої ситуації, яка склалася та запровадити жорсткий контроль їхнього виконання”, – написав Петро Адамик.

У Львівській міській раді масовий спалах коронавірусу. Поки що офіційно підтверджено понад 20 захворювань тільки у…

Опубліковано Петром Адамиком Пʼятниця, 21 серпня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,