Новини

“Рух” U19 виграв перший матч в історії у Юнацькій лізі УЄФА

«Жовто-чорні» здобули історичну перемогу над «Заглембе» завдяки голу Руслана Непейпієва

Для «Руху» та «Заглембе» цей матч став дебютним у Юнацькій лізі УЄФА. Обидві команди обережно розпочали поєдинок, придивляючись одна до одної. Перший удар по воротах стався лише на 12-ій хвилині. Каспер Мащак пробив здалеку, але Юрій-Володимир Герета контролював ситуацію.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Рух», пише «Четверта студія».

Команди почали створювати моменти вже ближче до середини першого тайму. Один з таких завершився голом «Руху». Олег Федор пройшов суперника на правому фланзі та виконав простріл на дальню стійку, де м’яч у ворота суперника переправив Руслан Непейпієв, забивши історичний дебютний м’яч «жовто-чорних» у Юнацькій лізі УЄФА. На перерву «Рух» пішов, перемагаючи з рахунком 1:0.

Вже у дебюті другої половини зустрічі головний арбітр матчу Мілош Савовіч прийняв дивне рішення, показавши другу жовту картку захиснику «Руху» Богдану Слюбику. Майже весь другий тайм «жовто-чорні» провели вдесятьох. Проте це не допомогло «Заглембе» забити бодай один м’яч у ворота Герети. «Рухівці» надійно діяли в обороні та змогли здобути мінімальну перемогу у першому поєдинку з польським опонентом. Матч-відповідь відбудеться 5 жовтня.

Юнацька ліга УЄФА. «Рух» (Львів) – «Заглембе» (Любін) – 1:0 (1:0).
14 вересня 2022 року. Любін, «Стадіон Заглембе».

Гол: Непейпієв, 24.
Попередження: Столярчук, 14, Слюбик, 45+1, 48, Кітела, 60, Герета, 90+5.

Вилучення: Слюбик, 48.

«Рух» U-19: Герета, Роман, Холод, Слюбик, Кітела, Бойко (Русяк, 67), Підгурський, Непейпієв (Добрянський, 79), О. Федор, Столярчук (Товарницький, 51), Пастух (Касарда, 45).

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

22 хв. тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

39 хв. тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

1 годину тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

5 години тому