Новини

Розгляд відкриття ринку землі: Конституційний Суд ухвалив важливе рішення

Конституційний Суд України оголосив про перерву у роботі у розгляді справи щодо офіційного тлумачення положень першого речення частини першої статті 13, частини першої статті 14 Конституції України.

Про це повідомляє пресслужба Конституційного Суду України.

“Сьогодні, 5 листопада, на закритій частині пленарного засідання Конституційний Суд України розглядав справу за конституційним поданням 46 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення положень першого речення частини першої статті 13, частини першої статті 14 Конституції України. У розгляді справи оголошено перерву у зв’язку з відсутністю кворуму”, – резюмували у пресслужбі.

Зазначається також, що КСУ розглядав лише справу про тлумачення окремих положень Конституції України, а не питання земельної реформи.

У пресслужбі також додали, що розгляд справи щодо конституційності Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення” відкладено.

Раніше, 27 жовтня судді Конституційний Суд України скасував відповідальність за незаконне збагачення та неправдиве декларування.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

1 годину тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

2 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

4 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

4 години тому