Новини

Російські війська посилюють активність на східному та південному напрямках

Головне зі звернення Президента Володимира Зеленського – пише Четверта студія.

 Ця війна проти України може завершитись тільки стратегічним програшем росії – раніше чи пізніше. Або російське керівництво буде реально шукати мир, або внаслідок цієї війни Росія назавжди залишить міжнародну арену.

▪️ В Київ прибули президенти чотирьох держав – друзів України. Тих, хто допомагає нам від перших днів. І хто зараз на рівні Євросоюзу просуває більш жорсткий санкційний пакет проти Росії. Польща, Литва, Латвія, Естонія. . Переговори були плідними.

▪️ Говорив сьогодні з президентом США Байденом. Обговорили новий пакет оборонної підтримки України – на 800 мільйонів доларів. Зброя, боєприпаси, інша допомога. Артилерійські системи, бронетранспортери, гвинтокрили. 

▪️ Звернувся до парламенту і народу Естонії. Ми вже співпрацюємо з Естонією в галузі цифровізації. А після війни це може стати ще масштабнішим. Для відновлення державних та бізнесових цифрових систем, для кіберзахисту. Для відновлення відповідних освітніх закладів.

▪️Російські війська посилюють активність на східному та південному напрямках. Намагаються відігратись за поразки. Продовжують ракетно-бомбові і артилерійські удари. Уся ця гарячкова активність окупантів свідчить передусім про їхню невпевненість. 

▪️ Підписав укази про нагородження наших захисників. Державними нагородами відзначені 270 військовослужбовців Збройних Сил України, 7 з них посмертно, а також 11 працівників Управління державної охорони.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

28 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

34 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому