Новини

Російська сторона вигадала обстріли з боку ЗСУ з танкових гармат, – штаб АТО

Російська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) ситуації на Донбасі вигадала обстріли Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат. Про це заявляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО.

“Українська сторона СЦКК повідомляє: сьогодні з ранку російська сторона СЦКК створила “фейкові обстріли” Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат під час обстрілів позицій НЗФ ОРДО за напрямком Авдіївка-Ясинувата. Нібито внаслідок цих “обстрілів” персонал Донецької фільтрувальної станції, яка розташована поруч, не може своєчасно зайняти свої робочі місця”, – йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК підкреслила, що жодних обстрілів з боку підрозділів ЗСУ не було, а персонал ДФС своєчасно і без перешкод зайняв свої робочі місця.

“ДФС працює в штатному режимі. Такі заяви російської сторони СЦКК ніщо інше, як чергова фальсифікація з боку НЗФ ОРДО та здійснюються з метою скомпрометувати Збройні Сили України”, – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик