Новини

Роман Яремчук: Нічийний результат матчу з Казахстаном – катастрофа для збірної України

Нападаючий збірної України Роман Яремчук прокоментував нічию в матчі четвертого туру відбіркової стадії до чемпіонату світу – 2022 з національною командою Казахстану (2:2). Рахунок в матчі відкрив саме 25-річний українець.

Тож за словами Яремчука, на першому місці був результат. Проте команда втратили очки, тому Роман вважає результат матчу провальним. Сьогодні було дуже важливо набрати 3 очки, щоб боротися за путівку на чемпіонат світу. Українська збірна не змогли зробити цього, це катастрофічний результат для України, відмітив нападаючий.

Роман спочатку не повірив, коли команда пропустила другий гол. Адже забили казахстануі забили на 93-й хвилині. До кінця матчу залишалось зовсім трохи, але українці зарано розслабились.

Збірна України в чотирьох матчах набрала 4 очки і посідає друге місце в групі D відбіркового турніру на ЧС-2022. Однак у Фінляндії (2) – два матчі в запасі, а у Боснії і Герцеговини (2) і Казахстану (2) – один. Лідирує в групі діючий чемпіон світу – збірна Франції (8).

На пряму на ЧС-2022 в Катарі потрапляє команда, що зайняла в своїй групі 1-е місце. Збірна, яка фінішувала другою, потрапляє в стикові матчі. На порталі про новини зі світу спорту «Рейтинг Букмекерів» скоро з’являться аналітичні прогнози на фаворитів турніру Чемпіонату світу – 2022. «РБ» повідомляє про всі актуальні спортивні події, а також експерти порталу дають прогнози на найближчі матчі з вигідними коефіцієнтами від букмекерів.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

15 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

15 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

15 години тому