Новини

Роман Ващук завершує каденцію на посаді посла Канади в Україні

Сьогодні, 27 вересня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зустрівся із послом Канади в Україні Романом Ващуком.

Зустріч відбулася з нагоди завершення Романом Ващуком п’ятирічної дипломатичної місії в Україні. Про це пише прес-служба ЛОР.

«Від себе особисто і депутатського корпусу Львівської обласної ради хочу через вашу особу подякувати вашій країні за незмінну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а особисто пану послу за величезну роботу, яку він провів впродовж останніх 5 років на своїй дипломатичній посаді.

Канада була однією з перших, хто підставив плече допомоги у важкі 2014-2015 роки. Ми завжди про це пам’ятатимемо. Опісля розпочалася масштабна співпраця між країнами у військовій сфері. Зокрема, щиро дякую за участь у міжнародних навчаннях UNIFIER, Rapid Trident, які відбувалися на Львівщині.

Крім того, хочу відзначити значний внесок Канади у реалізацію на Львівщині проєкту «Розвиток молочного бізнесу в Україні», започаткування та проведення різних освітніх та культурних ініціатив.

Окрема подяка за активну участь у Форумі місцевого розвитку, який чотири роки поспіль відбувається у Трускавці.

Ми щиро сподіваємося, що конструктивна та дружня співпраця з Посольством Канади в Україні буде продовжена і після завершення дипломатичної місії Романа Ващука в Україні.

Ще раз дякую і від імені депутатського корпусу. Нехай щастить!» – зазначив Олександр Ганущин.

На завершення зустрічі Олександр Ганущин вручив пану послу Почесну відзнаку Львівської обласної ради та пам’ятний подарунок.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

У центрі Львова зникло світло (ВІДЕО)

Вулиці Львова поринули у темряву

3 години тому

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

9 години тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

9 години тому