Роботу ПВК «Захід» посилили

Новини 02 Серпня, 2023 252

Публікую цей допис з врахуванням усіх безпекових моментів. Наповнення коробок, які ви бачите на фото, допоможе протиповітряній обороні на заході України стати сильнішою. Сьогодні разом зі Львівським ІТ Кластером, у межах спільного проєкту «SKY», ми передали на запит ПвК «Захід» обладнання на 1 мільйон гривень.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Воно допоможе швидше виявляти, відстежувати та відпрацьовувати цілі. Загалом ж від початку проєкту, який ми втілюємо з травня минулого року, наші оборонці неба отримали від Львівського ІТ Кластера підсилення у вигляді техніки та іншої допомоги на 17 мільйонів гривень. 

ПвК «Захід» боронить небо над Львівською, Івано-Франківською, Тернопільською, Волинською, Закарпатською, Рівненською, Хмельницькою та Чернівецькою областями, тож це обладнання – сотні, а може й тисячі врятованих життів. 

“Дякую усій спільноті Львівського ІТ Кластера на чолі зі Степаном Веселовським, та Олексі Стельмаху (Leobit) і Андрієві Самбору (Linkup) зокрема, які є серед тих, хто найактивніше підтримує проєкт «SKY», – йдеться у повідомленні Козицького.

Коментарі

Позначки: