Новини

Різдвяне диво у культурній столиці України: Українська пісня/Різдво вперше у Львові

Вперше у Львові відбудеться святкова «Українська пісня/Різдво», присвячена найголовнішому святу року цьогоріч за новим календарем.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

25 та 26 грудня на !FESTrepublic у Львові відбудеться наймасштабніша різдвяна подія в Україні, яка об’єднає традиції та сьогодення. Кожен відвідувач може стати частиною святкової історії, наповненої колядками, вертепами, святковими українськими традиціями та звичаями, Миколаєм… І авжеж стравами, які готують лише на Різдво: від куті до вареників і звичайно теплого глінтвейну.

Крім того, на гостей «Української пісні» чекає багато різдвяних локації, персонажів та святкових фотозон. А для рідних, коханих та близьких ви зможете придбати святкові сувеніри та навіть надіслати листівку завдяки Різдвяній пошті.

На території «Української пісні» відбуватимуться виступи вертепів; театральний перформанс, присвячений історії Різдва; різдвяний DJ set; масове приготування куті; прикрашання різдвяної ялинки; майстер-класи з виготовлення ялинкових іграшок та автентичних напоїв; екскурсія по історичних фактах головного свята року; знайомство та перформанс Дідуха; різдвяний Ярмарок.

Окрім того, на гостей свята очікує дводенний Різдвяний концерт від топових українських зірок. На «Українській Пісні. Різдво» виступатимуть:

–        KAZKA

–        МILA NITICH

–        YAGODA

–        LAZANOVSKYI | RIDNYI

–        KHAYAT

–        ОЛЕНА ТОПОЛЯ (ALYOSHA)

–        ДИКОBRASS

–        PROBASS ∆ HARDI та інші

Список артистів поповнюватиметься, тому не пропустіть майбутні анонси. Крім того, на сцені «Української пісні» виступатимуть і  три переможці онлайн-конкурсу. Талановиті артисти з усієї України подали свої заявки, аби заспівати свої авторські різдвяні та новорічні пісні. Імена переможців будуть оголошені зовсім скоро.

«Українська Пісня. Різдво» має і благодійну складову: частина зібраних коштів для квитків буде передана для сімей – переселенців з львівського осередку Благодійного фонду допомоги Маріуполя «ЯМаріуполь». Через війну сотні тисяч маріупольців стали вимушеними переселенцями і перебувають у різних містах України. Центри «ЯМаріуполь» допомагають їм розпочати все заново. Люди отримують максимальну увагу, турботу та стовідсоткове розуміння. Надається всебічна підтримка: від вирішення гуманітарних проблем до працевлаштування, від психологічного супроводу до юридичних консультацій.

Квитки на «Українську Пісню.Різдво» за посиланням.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

2 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

4 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

5 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому