Ресторатори Львівщини вимагають дозволити роботу закладам харчування після 23 години (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 20 Липня, 2020 285

Пікет Львівськаих підприємців під стінами ЛОДА , фото 4studio

Сьогодні, 20 липня, під стінами Львівської ОДА відбувся пікет підприємців з вимогою дозволити роботу закладів харчування у Львівській області після 23 години.

Про це з місця події інформує кореспондент ІВ Четверта студія.

“Ми звертаємось до обласної ради, Кабінету Міністрів України, до прем’єр-міністра та президента: на сьогодні своїми рішеннями ви заблокували роботу закладів після 23:00, поставивши багатьох з нас на межу виживання. Ми, наші сім`ї, наші працівники знаходимось, після чотирьох місяців карантину, в дуже скрутному становищі. Не дуже багато залишилось до того моменту, коли ми не зможемо платити ні податки, ні оренду, ні зарплати. Про забезпечення сімей мова вже не йде. З простого середнього класу ми починаємо перетворюватись у жебраків”, – кажуть організатори.

Вони наголошують, що тисячі робочих місць під загрозою знищення.

“Вони можуть просто зникнути. Що тоді будете робити ви, влада? Відправите нас знову на заробітки до Польщі чи Італії? Ми цього не хочемо і не бажаємо”,- йдеться у зверненні.

У документі також наголошується, що президент Зеленський обіцяв кінець епохи бідності та рівність закону для всіх.

“У нас виникає враження, що він виконав свою обіцянку, але не для всіх. Чомусь ресторан Миколи Тищенка “Велюр” не боїться перевірок, штрафів та поліції. Чомусь Давид Арахамія, голова фракції президента, не чув про заборону Кабміном, бо відпочивав на дискотеці після 23:00.

Вірус не змінює своєї сили дії після 23 години. Рішення влади про заборону відвідувати заклади харчування після певної години є абсурдним і воно приведе до великої втрати. Багато закладів просто можуть не дожити до завершення карантину. Дозвольте відновити роботу після 23 години. Ми зі свого боку будемо виконувати всі рекомендації МОЗ, як і виконували”, – йдеться у зверненні підприємців.

 

Коментарі

Позначки: , , ,