Ресторан у Червонограді оштрафували на 17 тис. грн за роботу після 22:00

Новини 27 Січня, 2021 130

Фото: "Слово і діло"

Попри заборону Кабміну, після 22:00 у ресторані святкували бенкет

Червоноградський міський суд оштрафував підприємицю, що орендує перший поверх місцевого готельно-ресторанного комплексу «Версаль», за роботу після 22:00 у період карантину. Орендарка каже, що попереджала гостей про обмежений час роботи ресторану, втім вони завершувати бенкет не поспішали.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив Zaxid.net.

24 жовтня поліцейські зафіксували, що ресторан працював після 22:00, що порушує постанову Кабміну про обмежений час роботи закладів харчування під час карантину. Правоохоронці склали на орендарку приміщення протокол про адміністративне правопорушення.

Під час засідання суду 30 грудня підприємиця пояснила, що попереджала гостей, що заклад працює лише до 22:00, та намагалась припинити бенкет, однак гості продовжували святкувати. Водночас у діях поліції, які прийшли перевіряти заклад о 22:15, підприємиця вбачає низку порушень. За її словами, правоохоронці не опитали гостей, чи їх попереджали про обмежений час роботи закладу, та заявила, що орендоване нею приміщення у «Версалі» припинило роботу о 21:45. Порушень у своїх діях вона не вбачає й попросила суд закрити провадження в справі.

Коментарі

Позначки: , , ,