Репресії проти Порошенка – це чергове шоу нової влади, – Павленко

Новини 28 Лютого, 2020 219

Фото: Укрінформ

У влади немає ніяких законних підстав притягти до відповідальності п’ятого Президента України Петра Порошенко, тому вони і влаштовують шоу з викликами його в ДБР.

Про це заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Ростислав Павленко під час акції на підтримку Петра Порошенка біля ДБР, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Ми бачимо, що немаючі ніяких законних підстав притягнення до відповідальності Порошенка, вони намагаються створити картинку. Але такої можливості патріоти їм не мають права дати. Тому, що йдеться не лише про Петра Порошенка, йдеться про всі патріотичні сили, йдеться про волонтерів, про ветеранів. Тому ми тут під ДБР, аби чітко пояснити владі, що вона неправа і хай краще займається тим, що свого часу обіцяла людям, а не проводить репресії”, – наголосив народний депутат.

“Нинішня влада прийшла на свої посади завдяки шоу. Вони обіцяли все всім, вони обіцяли, що прилетить чарівник на зеленому гелікоптері і безкоштовно покаже кіно, дасть пенсії, зарплати, знизить тарифи, підвищить виплати і потечуть молочні ріки в кисільних берегах. Люди повірили, адже не було чіткості і зрозумілості, натомість обіцялося все і всім. Наразі ми бачимо до чого це призвело”, – зазначив парламентар.

Павленко зауважив, що нарешті суспільство потроху приходить до тями після шоу, яке напередодні виборів їм запропонував Зеленський і компанія, та починає робити висновки.

“Країна, на момент того, як Петро Порошенко склав свої повноваження мала економічне зростання понад 4% зі сталою зарплатою, зі сталою пенсією. Зараз ми бачимо падіння виробництва, недонадходження в бюджет близько чверті того, що мало надійти за останні місяці. Зараз ми бачимо, що під питанням і підвищення пенсій, яке закладалось законом, ще за часів Порошенка. Все це люди бачать і роблять висновки.

Соціологи показують, що настає розчарування. Люди починають розуміти, що їх обдурили, ввели в оману. Реакція ж нинішньої влади – це продовження їхнього ганебного шоу. І за їхнім сценарієм Петро Порошенко має постійно ходити на допити. Їм байдуже, що він свідок, що давно вже надав письмово всю інформацію, байдуже, що питання, які йому інкримінують, – це питання захисту України. Для них головне проводити шоу”, – наголосив Ростислав Павленко.

Коментарі

Позначки: