Новини

Рейтинг Зеленського впав нижче 20%

Рейтинг президента Зеленського опустився нижче психологічної позначки у 20% і становить 19,5%.

Про це пише Четверта студія з посиланням на дані компанії SOCIS.

“Коли за рік тарифи злітають на понад 30% і продовжують стрімкий ріст, коли інфляція б’є трирічний рекорд і вартість базових продуктів зростає удвічі, коли під 70% українців вважають себе бідними і лише 1% зараховує себе до середнього класу – не треба очікувати, що хтось вважатиме винною в усіх бідах опозицію чи третю силу”, – пише екс-міністр Володимир Омелян.

Він додає: “В 2019 Зеленського обрали і дали усі повноваження: маєш – роби! У влади єдине прізвище – Зеленський! Всі досягнення, яких не видно, і проблеми, які очевидні кожному, асоціюються саме з цим прізвищем”.

“Як результат, рейтинг Зеленського продовжив падіння не чекаючи осені і вже менше 20%. Розрив з Порошенком – лише 5%! Більше 65% українців вважають, що події розвиваються у неправильному напрямку. Більшість асоціюють владу з розчаруванням, відчаєм, тривогою і ненавистю. Холодильник обіцянками наповнити неможливо. Блазні мають повернутися в цирк! А деякі з них підуть у Велику В’язницю на чолі з Зеленським!”, – написав Омелян.

опитування

опитування

опитування

Коментарі

Олег Довганик