Разумков у четвер приїде до Львова

Новини 07 Червня, 2021 439
Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

У четвер до Львова приїздить спікер Верховної ради України Дмитро Разумков. Подія так збурила львівський політикум, що черга потрапити на прийом до нього вже зараз є набагато більшою, ніж черга в Реберню.

Про це інформує телеграм-канал «Таємниці Ратуші», пише Четверта студія.

«Свою хвилину слави очікує отримати і голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, і половина чиновників ЛОДА, включно з деякими заступниками Козицького і депутати Львівської міської ради. Проте, для вищезгаданих категорій населення, у спікера часу не буде.

Наші джерела повідомляють, що Разумков візьме участь в заходах Форуму місцевого самоврядування, де серед іншого зустрінеться з Андрієм Садовим, але це не основна мета його візиту. До речі, організацією візиту займаються не в ЛОДА. Натомість, кажуть, що процес курує нардеп Тарас Батенко, в якого склались приятельські стосунки зі спікером парламенту. Тому наразі про реальну ціль поїздки можна лише здогадуватись. 

Цікаво ось що: наші джерела виключили будь-яку можливість участі представників ВАРТИ у комунікації з Дмитром Разумковим. Схоже, план Артема Хмиза інтегрувати односезонний політичний проект під назвою ВАРТА у загальнонаціональну партію за участі Разумкова зазнав поразки», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: